Artiesten op elk terrein...

Leg ons uw (voorlopige) ideeën voor en wij doen u leuke suggesties. Vertel ons wat u zoekt en wij maken een complete offerte op maat. Geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Wij beschikken over een ruim aanbod van moderne en traditionele artiesten op muzikaal en visueel gebied. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan:

Marco Borsato

 

 

 

 Doedelzakspeler
De Muziekfiets
Middeleeuwse troubadours
Looporkesten
Jan Plezier
Draaiorgelman
Accordeonisten
Dweilorkesten
Big Band
Zanger of zangeresBandparodisten
Clowns
Karakter of animatiespelers
Goochelaar
Portrettekenaar
Table magic show
Buikdanseres
Handlezer
Danseressen

de ober

Braziliaans carnaval
Schitterende costuums, opzwepende muziek en ritmische dansen. Een Braziliaanse dansgroep, vanaf 3 personen tot.... kan in diverse showblokken laten zien wat dansen is. Uiteraard wordt u hier actief bij betrokken, trouwens wie kan er stilstaan bij zoveel ritme ?

Muzikale omlijsting
Sfeervolle achtergrondmuziek om op de voorgrond te treden. Ervaren jazzy zangeressen met eigen begeleiding op piano. Heeft u een goed gestemde vleugel staan dan laten zij graag horen hoe deze kan klinken. Moderne pianisten met hedendaagse muziek is ook mogelijk. Net als combinaties van b.v. de pianist (zonder zang) met saxofonist, de pianist met zangeres of de pianiste met zang en strijkinstrument. U mag kiezen. Bijzondere klanken uit blaasinstrumenten of het bespelen van een harp in uw locatie, tijdens een receptie, borrel, jubileum of opening is uiteraard ook mogelijk.

Ballonnen
Niet voor kinderen ? Nee, juist voor volwassenen zijn deze schitterende creaties waarbij vakmanschap getoond wordt. Witte duiven in rode harten, bloemen, apen in palmbomen, witte zwanen en nog veel meer. Terplekke geblazen en gevouwen, een tastbare herinnering aan uw bijeenkomst. Al zelf geprobeerd een speciale modelleer ballon op te blazen ? Vergeet het maar... deze techniek moet aangeleerd zijn maar vormt vaak wel een uitdaging op uw feest.

Table Magic
Hoe doet hij dat????
Onder uw neus, gezellig kletsend, toont hij zijn kunsten of neemt u in de maling. Wandelend tussen uw gasten door, op- of juist onopvallend, entertaint hij uw gasten en laat ze verbaasd maar vrolijk achter. Aan de bar,of juist achter de bar vermaakt hij de zittenblijvers of tijdens het diner komt hij verrassend aan de tafels en verkort zo de tussenpozen met aangenaam vermaak.

Looporkesten
Altijd leuk bij de entree, in de "dode"hoeken of gewoon als surprise act tussen de festiviteiten door. Gezellig meedeinen op dixieland muziek, kijken naar verrassende instrumenten en entertainment door ervaren muzikanten die weten hoe ze uw gasten kunnen vermaken.

Tekenaars
Een tastbare herinnering aan het feest. Karikaturisten maken een spottend zelfbeeld van uw gast, portrettekenaars creëren een echte portrettekening. Al eens gedacht aan de portret- of karikatuur knippers... vakkundig met een schaar, een verrassend geheel. In deze moderne tijd hebben we natuurlijk ook de digitale karikaturist. Met behulp van een computer "vertekent" hij het gezicht van uw gast.

Karakterspelers
Karakter/animatie/mime spelers, namen voor ongeveer dezelfde acts. Aangepast aan uw thema, wensen of doelstelling verschijnt de artiest in de door u gekozen creatie. Verwelkomt uw gasten met een deur-act, jaagt de aanwezigen de stuipen op het lijf met de ober-act of komt verrassend uit de hoek als een te vroeg begonnen schoonmaker (of... was hij nog niet klaar met het ochtendwerk?).