Clowns & kinderprogramma's

Vele mogelijkheden door onze eigen exclusieve clowns.

Clown Gompy en Clown Arty zijn twee van Ster Entertainment's meest bekendste clowns en kunnen samen met anderen of apart worden ingezet bij o.a.

clown Gompy

clown Arti

ballon modelleren met kolderkarren
goochelshows
podium voorstellingen
verjaardagsfeesten in huiskamer of party centrum
kinderdisco's
avondvullend entertainment tijdens bruiloft of bedrijfsfeest
workshops met onder- en bovenbouw programma

Onze clowns zijn inzetbaar op: scholen, verenigingen, bedrijven, braderieën, openingen, eindejaarsfeesten en nog veel meer.
Tijdens speciale dagen zoals Sinterklaas, Kerstmis en Pasen kan een aangepast programma gebracht worden.

Onze clowns beschikken ook over attractie materialen zoals: popcorn-, suikerspin- en poffertjeskarren, draaimolens, springkussens, stokkenvangspelen, oud-Hollandse volksspelen en schminkstands.

Ook kunnen onze clowns complete kinderactiviteiten opzetten en begeleiden zoals: buttons maken, kleien, lampionnen maken, wenskaarten creëren, stempelen, brooddeeg bakken etc.

Crea activiteiten
Wij richten uw beschikbare ruimte in met tafeltjes, stoeltjes en parasols zodat er een echt kinderterras ontstaat. Vrolijk afgezet met kleurrijke hekjes, een "entree-boog" en de meegebrachte muziek maken het geheel tot een herkenbare en veilige speelplek. Wat we gaan doen, onder leiding van een Stermedewerker/ster, is afhankelijk van uw keuze.
Buttons maken, kleien, een kleurwedstrijd... alles is mogelijk. De crea-activiteit of te wel een thema-pakket kan begeleid worden door 1 van onze clowns, de paashaas, de kerstman, zwarte Piet of gewoon een correct geklede Ster Entertainment medewerker.

Ballonwedstrijd
Onze clowns beschikken over helium om elke ballonwedstrijd tot een succes te maken. Ter plekke worden de ballonnen voorzien van een naamkaartje (bijgeleverd door Ster Entertainment) ingevuld door de deelnemers/sters. De clown zorgt voor een correcte heliumvulling in de ballonnen en de wedstrijd kan losbarsten. Vrolijk gekleurde ballonnen, eventueel met uw logo bedrukt, trekken altijd aandacht. Vervolgens kan de show beginnen met goochelen en ballonmodelleren of kunnen de kinderen deelnemen aan een creatieve doe-activiteit.
Een suikerspin of een zakje popcorn ter afsluiting.. en uw evenement is compleet.

Kinder disco met Clown Gompy
Een echte, complete drive-in show. Compact maar sfeervol verzorgde professionele apparatuur, bediend door Clown Gompy (als dat maar goed gaat....) Clown Gompy's kinder house muziek nodigt uit tot dansen waarbij diverse spelletjes gespeeld worden. Een magisch moment is niet uitgesloten...
Een opmerking van een winkelmedewerker tijdens de kinderdisco in een groot centrum: "kan je niet wat minder gezellig doen, er komt geen klant meer bij ons, ze vinden het allemaal veel leuker bij jou !".
Een publiekstrekker bij uitstek dus.....

Kinderverjaardag
Wie kent het niet...? Een huiskamer vol met kinderen, taart eten, limonade drinken, lang zal je leven zingen en cadeautjes uitpakken, maar dan ... paniek ! Hoe houden we het gezellig. De kindergezichtjes kijken naar u op en u moet dus nu....??? Clown bellen...!!!
Met veel kabaal stapt onze clown bij u binnen, met een grote koffer in zijn hand. De kinderen bent u dat moment "kwijt", ga gerust naar de rest van de visite of alvast de keuken in voor de volgende traktaties, want de clown houdt ze wel bezig. De clown heeft in zijn 60 minuten durend kinderprogramma uiteraard ballonvouwen en goochelen. waarbij de jarige wordt "omgetoverd" tot goochelaarsassistent(e). Natuurlijk letten de clowns op de leeftijd van de kinderen en passen hun optreden daar op aan. Er zijn al mogelijkheden vanaf € 95,- all-in.