Muziek bepalend voor de sfeer van uw feest...

Ster Entertainment Organisatie buro bemiddelt voor ruim 500 formaties in alle stijlen en voor ieder budget.
Van solo tot big band en van klassiek tot hard-rock of braziliaans. Uiteraard is het zogenaamde 'All-round repertoire' in ruime keuze aanwezig.

 

 

 

 

  

U bezoekt ons kantoor en na inventarisatie van uw wensen, de opzet van uw feest, het aantal personen, de locatie, uw feestdag en uw budget doen wij u een aantal suggesties voor bijpassende muziek.
Van de meeste formaties hebben wij beeld- of geluidsmateriaal, zodat u verzekerd bent van een keuze naar uw eigen smaak.

Informatie en kantoorbezoek zijn uiteraard vrijblijvend en zonder kosten. Maakt u daadwerkelijk een keuze dan worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd. Ster Entertainment staat altijd garant voor een gelijkwaardige vervanging indien uw muziekformatie (om wat voor reden dan ook) niet in staat is te spelen op uw trouwdag. U heeft er geen omkijken meer naar !

Vraagt u gerust om specifieke informatie, wij zenden u graag ons selectieboekje toe met daarin een 20-tal formaties met foto's, korte beschrijving en prijslijst. Of bel voor het maken van een (luister)afspraak.

Ook verzorgen wij voor particulieren de ballonnenbogen en ballonnenharten en kunt u heliumflessen of gevulde ballonnen bij ons verkrijgen.

Klik hier voor onze bruiloftselectie met prijsinformatie

 

TOP 10

Guillaume
Zanger-Gitarist voor bij uw huwelijksvoltrekking in kerk of gemeentehuis. Stijlvolle omlijsting van uw ja-woord met onbeperkte keuze in repertoire zodat uw persoonlijke droom werkelijkheid wordt. Live gezongen en met eigen gitaarbegeleiding. Ook bijzonder geschikt tijdens recepties of kleine bijeenkomsten. Mogelijkheid tot duo met uitbreiding toetsenist-zanger voor b.v. dinerdansant.

Trinity
Allround trio met gitarist-zanger en leadzangeres. Succes sedert 1998 op vele soorten feesten. Uit te breiden naar 5 personen met toevoeging basgitarist en drummer.

TS Formation
Allround kwartet met toetsen en leadzanger, gitaar en backgroundzang, drums en een spontane leadzangeres. Stijlvol maar modern gekleed en een onuitputtelijk repertoire van de oudhollandse meezingers tot het laatste nummer van de Top-40.

Just us
Sijlvol duo voor receptie, dinerdansant etc. Pianist en zangeres met zeer veel repertoire in pop, rock soul, blues en jazzballads. De jazzy zang en het met popgeoriënteerde pianospel vullen elkaar aan en vormen een harmonieus en lekker in het gehoor liggend geheel.

Marriage Drive-in
Een drive-in disco met uiteraard Non-Stop muziek onder leiding van onze vaste D.J. Robert. Een complete moderne geluidsinstallatie, ingebouwd in een bordeauxrode presentatieunit, verzorgde boxen en kleine lichtinstallatie. Eventueel op verzoek uit te breiden met lichteffecten en rookmachine. De D.J. Robert is van huis uit met radio en tv programma's opgegroeid en verzorgt buiten de drive-in ook presentaties en (kinder)optredens. Een showman in hart en nieren maar toch stijlvol en prettig gezelschap. Een aanrader als u liever alle muziek non-stop en met de originele uitvoering wilt horen of als de door u gekozen locatie wat minder ruimte biedt.

Farofa
Braziliaanse muziek (met een uitstapje naar bekende Engelstalige hitnummers!). Een band van minimaal 6 personen met keyboard, drums, percussie. bas gitaar en zang van de bekende Braziliaanse zangeres Sheyla.
Uiteraard ontbreken de conga's en specifieke Braziliaanse fluit instrumenten niet. Sheyla, geboren in San Paulo treedt ook op in Jazz ensembles en populaire orkesten. Zo is zij een graag geziene muzikante bij het North Sea festival en tijdens de Leidse Jazz weken. Farofa is op verzoek te boeken in trio bezetting, maar kan ook uitgebreid worden tot Big Band.Jazz - Samba - Bossanova - Salsa - Pop.

Reginald & The Chicklets
Een verrassend allround kwartet. De bezetting is samengesteld uit 3 dames en 1 heer. Reeds 10 jaar spelend in dezelfde bezetting met gitaar, keyboard, conga's en meerdere zangstemmen. Het repertoire is allround maar vooral swingend te noemen.

Formation 5
Zoals de naam al zegt... een formatie met 5 personen, waaronder de lead-zangeres Gemma. Gemma heeft naamsbekendheid gemaakt door het winnen van Vara's songfestival en na enkele TV optredens heeft zij samen met 4 bevriende heren Formation 5 opgezet. Een allround dans- en amusementsorkest met alle muziekstijlen. Kleding en geluidsvolume worden afgestemd op de keuze van de klant.

Richard
Dat goede muziek niet alleen door grote orkesten gebracht hoeft te worden, bewijst de sympathieke, goed verzorgde muzikant Richard. Professionele live-zang, eigen begeleiding op zeer geavanceerd keyboard systeem en zelfs gitaar en saxofoonspel wordt live gebracht. een stijlvol modern repertoire en u heeft een topper op uw receptie, tijdens het dinerdansant of als een muzikale invulling tijdens uw bruiloftsfeest.

Sparkle
Een prettige 5-mans formatie met zangeres en een pittig allround repertoire. Modern gekleed en professionele instrumenten als toetsen, drum, gitaar en basgitaar. Leadzangeres en 2 zangers brengen bekende nummers op het niveau zoals u dit wenst.

Denkt u ook eens aan entertainment op uw bruiloft.
Zie hiervoor onze pagina artiesten & entertainment.

Speciaal voor de kleine gasten...... Clown Gompy's Bruiloft Pret.

Clownerie, goochelen, spelletjes,
creatieve doe-dingen en nog veel meer,
vermaak van 1 tot 5 uur.

Bel en u weet hoe u uw kleine gasten
bezig houdt zodat ook de ouders van
uw feest kunnen genieten.