Winkelakties bij een feestelijke opening....

Start thema periode, een nieuw product, een verbouwing of een opening of kinderen bezig houden zodat u zich met de potentiële kopers kunt bemoeien?

Denk dan eens aan compleet verzorgd entertainment zonder zorgen.

draaiorgel

suikerspinnen

 

Themapaketten - creatieve doe-items voor kinderen (vaak doen de ouders ook even mee) compleet met kinderterras en alle materialen. Vakkundig begeleiding en opvang is uiteraard inclusief.
Enkele hot-items: buttons maken, werken met boetseerklei, (wens)kaarten creëren, eigen verfschilderijen maken met verfcentifuge, gipsen beelden schilderen, werken met zaden en zand.

Food-items - Onbeperkt uitdelen van ter plekke vers bereide lekkernijen. Keuze uit popcorn, suikerspin, poffertjes of hot-dogs. Uiteraard met peroneel en kwalitatief goed materiaal, waarbij hygiëne gewaarborgd is. Compleet met verzorgd uitgiftemateriaal.

Clowns - Altijd een leuke vorm van vermaak.
Ballonnen uitdelen, product presentatie aan uw winkelend publiek, ballon vouwen van dierfiguur tot hoofdtooi. Ook een heuse kinderdisco met dans en entertainment door Clown Gompy is een kennismaking waard.

Entertainment - Diverse vormen zijn denkbaar
De steltenlopers, hoog boven de mensen uit met uw promotiemateriaal, wat te snoepen of wellicht iets met ballonnen.
Rondwandelende dierfiguren zoals de Knuffelbeer, de (Paas)haas, de lange Giraffe of de vrolijke Aap.
De animatie- of karakterspeler. Geheel in de door u gewenste stijl aanwezig.
Muzikale acts zoals de doedelzakspeler(s), een (hand)draaiorgel, de muziekfiets, Jan Plezier met allerlei instrumenten op en aan zijn lijf, een looporkest (eventueel in thema gekleed met b.v. Kerstmis).

Amusement - Een springkussen voor uw deur trekt kinderen, een draaimolen houdt de kleintjes bezig, het bananenvangspel voor de jeugd of wellicht een Sumo-worstelwedstrijd of een zeskamp-element met kussen-gevecht.

Een schminkstand - compleet met verlichting voor de metamorfose, helium ballonnen voor een wedstrijd of gewoon ter versiering, touwtjestrekstand voor een kleine attractie of een ringsteek/hellingbaan voor een sportieve uitdaging.

De draaimolen
Een echte kinderdraaimolen met 12 zitplaatsen, sfeervolle overkapping en uiteraard draaiorgelmuziek uit de bedieningskast. Rondjes draaien voor kinderen tot 8 jaar. Op de draaimolen vindt men naast de nostalgische paardjes, bijvoorbeeld ook authentieke sleeën en leuke motortjes
. Uiteraard zorgt onze begeleider voor verantwoord gebruik waardoor het een plezier is om te draaien en om te kijken naar deze mooie kindermolen. Indien uw locatie beschikt over dubbele deuren dan kan de molen ook binnen geplaatst worden.

Spelspektakels
Compleet verzorgde attracties, met begeleiding, voor 1 combinatieprijs.
Spelspektakel voor kinderen tot 8 jaar omvat een klein springkussen, de draaimolen, roze suikerspinnen en en clown met kolderkar.
Spelspektakel voor de jeugd vanaf 8 jaar omvat een groot springkussen, een opblaasbare unit voor kussengevechten, uiteraard met een spelleider en omroepinstallatie, verse zoete popcorn en de clown met modelleerballonnen. Wij zijn maximaal 5 uur aaneengesloten operationeel op 1 locatie, zonder zorgen voor u. Het enige wat wij nog nodig hebben zijn 3 stroompunten voor het in werking stellen van alle attracties, die uiteraard begeleid worden door vakkundige Ster medewerkers.

Reclame ballonnen
Vanuit een sfeervolle kraam verzorgen wij uw reclame uitingen. Iedereen krijgt een mooie ballon, uiteraard met uw naam of logo.
Ons personeel kan dit aankleden met muziek of combineren met een ander feest-item. Ook 1 van onze clowns kan hierbij ingezet worden. De ballonnen zijn naar keuze gevuld met lucht en uitgereikt aan een draagstokje of gevuld met helium en gesloten met een speciaal sluitlint waaraan de ballon ook meegenomen wordt.